Stap 2: Expertise en taxatie

Vis Autoschade heeft veel ervaring met schadeherstel van auto’s. Onze experts zijn dan ook goed in staat om u een vrijblijvende indicatie te geven van de schade aan uw auto. Na de expertise kunnen wij u adviseren en ondersteunen met het invullen van het schadeformulier.

Taxatie verzekeringsmaatschappij

Als de schade aan uw auto te verhalen is op de aansprakelijke tegenpartij is het noodzakelijk om een taxatierapport op te stellen. Een taxatierapport is een bewijs van de hoogte van de schade. Als het bedrag van de schade onder de €500,00 euro uitkomt kan Vis Autoschade het taxatierapport voor u opstellen. Als het bedrag boven €500,00 euro uitkomt moet de schade beoordeelt worden door een schade-expert.

Expertisekosten

Aan het uitvoeren van een expertise en taxatie zitten kosten verbonden. De kosten van de schade-expert wordt betaald door de opdrachtgever, de aansprakelijke tegenpartij. Aan onze begeleiding en ondersteuning van Vis Autoschade aan de expert zitten ook kosten verbonden. Deze kosten zijn in de herstelkosten opgenomen. Als u besluit om de schade bij Vis Autoschade te laten repareren zullen deze kosten niet in rekening worden gebracht. Mocht u besluiten om de schade niet door ons te laten repareren dan zullen de kosten in rekening worden gebracht.

Contact

Openingstijden

Maandag: 07.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Woensdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Donderdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 12.30 uur