Stap 1: Schademelding

Heeft u schade aan uw auto? Dan kunt u dit telefonisch, schriftelijk of online een melding maken bij Vis Autoschade. Wij zullen samen met u een afspraak in plannen om de schade aan uw auto te inspecteren en beoordelen.

Afspraak

Tijdens de afspraak zullen wij naast het beoordelen en inspecteren van de schade ook de administratieve zaken controleren. Het is dan ook belangrijk dat u de volgende documenten meeneemt:

Geen verhaalbare schade

Het kan voorkomen dat de schade aan uw auto is voortgekomen uit eigen toedracht of dat de tegenpartij niet bekend is. Het is dan afhankelijk van uw verzekering of de schade aan uw auto te verhalen of declareren is. U zult dan graag willen weten waar u aan toe bent en wat de kosten zijn van het herstellen van de schade.

Offerte schadeherstel

Als u melding en een afspraak gemaakt heeft bij Vis Autoschade zal een van onze experts de schade aan uw auto beoordelen. Dit in combinatie met een inventarisatie van uw wensen zal er een offerte opgesteld worden wat de kosten zullen zijn om de schade aan uw auto te herstellen.

Verhaalbare schade

Heeft u een aanrijding gehad waarbij u schade heeft aan opgelopen aan uw auto? Bij een aanrijding zijn meerdere partijen betrokken. Het is belangrijk om te achterhalen wie van de betrokken partijen aansprakelijk kan worden gesteld voor de aanrijding en schade aan uw auto. Als blijkt dat een andere partij verantwoordelijk en aansprakelijk is dan kunt de schade verhalen. Hiervoor zal de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij een taxatierapport willen ontvangen van de schade aan uw auto.

Contact

Openingstijden

Maandag: 07.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Woensdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Donderdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 12.30 uur