’s Gravenweg

De broers Jan en Arie Vis zijn het bedrijf in het begin van de jaren 30 begonnen vanuit de smederij van hun vader aan de ’s Gravenweg in Nieuwerkerk a/d IJssel. Ze zijn toen geleidelijk aan met wagenbouw begonnen en reparatie’s hieraan uit te voeren. Na de oorlog kwamen de vrachtauto’s uit Amerika aan zonder cabine’s en ze zijn deze toen gaan maken in opdracht van carrosseriefabriek Paul en van Weelde uit Nieuwerkerk aan den IJssel en later ook voor meerdere carrosseriebouwers.

Focwa

Zodoende zijn ze in 1946 lid geworden van de FOCWA. Begin jaren ’60 zijn de broers Jan en Arie uit elkaar gegaan en heeft Arie Vis het bedrijf alleen voortgezet. Inmiddels kwamen zijn zonen Kees , Piet en Ad in het bedrijf en later ook nog jongste broer Ed. Hiervan is alleen Piet uiteindelijk gebleven en deze heeft het bedrijf uitgebouwd naar compleet schadeherstel door ook te gaan spuiten.

Vijf Boeken

In januari 1990 zijn we gestart op de huidige locatie aan de Vijf Boeken en is Edwin Vis in het bedrijf gekomen. In 1999 hebben we toen de naastgelegen bedrijfshal van Slappendel overgenomen en zijn we een VOF gestart zodat Edwin geleidelijk in het bedrijf kon groeien en alle bijkomende zaken zoals het opnemen van de schade’s , de eventuele afhandeling met de verzekering en de administratie kon gaan uitvoeren. In januari 2012 is mijn vader Piet uit de VOF gestapt omdat hij inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt had. Hij werkt echter nog wel alle dagen voor de volle 100 procent mee.

Vis Autoschade

Onze dagelijkse activiteiten bestaan uit schadeherstel aan personen- en bedrijfswagens, spuiten van personen- en bedrijfswagens alsmede motorfietsen en werkvoertuigen zoals kranen, shovels, heftrucks, aanhangwagens etc., wat industriespuitwerk zoals waterpompen, radiatoren etc. en restauratie van klassieke auto’s.

Het schadeherstel gebeurt voor een ieder die het zelf moet betalen alsmede voor alle verzekeringsmaatschappijen en wij regelen dan hiermee de schade compleet af zodat de klant hier geen omkijken naar heeft. Wij stellen hierbij dan ook gratis vervangend vervoer ter beschikking. Dus ook als er een ander schadebedrijf op de groene kaart staat vermeld is de klant niet verplicht om hier naar toe te gaan. Wij kunnen hun auto ook herstellen tegen dezelfde voorwaarden en garanties.

Bedrijfsreclame

Het bedrijfswagen spuitwerk bestaat veelal uit het in de bedrijfskleuren spuiten van een nieuwe of gebruikte truck of bus. Als hierop dan bijvoorbeeld bedrijfsreclame moet worden geplakt en/of gespoten, danwel een ontwerp moet worden gemaakt werken wij samen met TIPTOP Reklame die dit dan voor ons verzorgt en ook in het geval dat er straalwerk aan moet gebeuren kunnen wij dit voor de klant verzorgen.

Contact

Openingstijden

Maandag: 07.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Woensdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Donderdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 07.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 12.30 uur